PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Saturday, December 4, 2010

Saya akan berDIET.. nekad!!!


Saya akan berdiet
nekad!!

dari 6hb - 12hb dec ok... hahahahahah
ok tak? diet 7hari..hehehehe

tak der la
ekceli mmg nk diet pun
tapi nk cube untuk seminggu ni
kalau berat ada turun even 1kg
so aku akan teruskan nekad aku ni

serius
mmg serius
tak der yg lain
melainkan serius
hahahahahaha

sbbnya aku nk test seminggu niada orang kata jgn letak tempoh yg lama tuk kita test sesuatu menda
nanti kita BOHSANG.... ( bosan)
so aku nk letak la tarikh satu minggu tu
sbb nampak la SINGKAT sikit kan
heheheheheh

ok menu yang aku akan bertaruhkan ialah

  • BFAST : QUAKER OAT + LOW FAT MILK
  • LUNCH : ROTI KISMIS + PISANG
  • DINNER : EPAL HIJAU = AIR SUWEYYY

wahh..tak tahan aku tgk menu ni..tapi nk wat cm ner
aku NEKAD!!

n i cant wait to try it
harap2 perut aku ni kenyang la makan menda2 kt atas ni walaupun agak tak menarik je aku tgk......

tapi cabaran yg terbesar aku dah tentu la MAK aku..
hari2 masak sedap..mana tahan
n dia mesti paksa aku makan punya
huhuhuuhuhhu...harap2 dapat la ku tahan nafsu makan ku nanti
pejam mata jerrrr laaa

ok wish me luck ok.... ngeeeeeeeeeeee




7 comments:

MingMing said...

sya dah lama nekad tapi tak jadi2..huhu

Rizziela said...

akak pun teringin nak berdiet...tapi memang tak dapatlah...tak tahan tengok makanan yg sedap2 tu...terlajar gak nanti

Iena farina said...

Good Luck...Diet lah cara yg betul....dtg blog sy ambik souvenir yea utk my loving followers... :)

KINA said...

@mingming tadi hampir tersungkur nasib baik la dapat tahan.huhuhuh

@ kak ziela kali ni kina nekad ni...huhuhuhu

@Iena farina .. ok nanti kina ambik :)

mummysabrina said...

wah...bagus2...
am pun diet without nasik hr ke5 trn
1.7kg...teruskan usaha anda...

mummysabrina said...

wah...bagus2...
am pun diet without nasik hr ke5 trn
1.7kg...teruskan usaha anda...

KINA said...

dah hancus diet ku...hahahaha

LOVELY AWARD FROM FRIENDS