PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, December 8, 2010

Prosperity Burger kembali lagi........... huwarghhhhh


Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kenapa la di kala aku nk berDIET ni datang pulak burger yg se-enak ni kembali di pasaran
aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ni yg tak boleh tahan ni..... tgk gmbr pun aku dah rakus dah ni.....

harus ada kekuatan mental yg kuat la tuk berDIET ni tapi aku mmg tak mampooo arrr..... mmg tak le sbb smlm je lagik dah gagal...wakakakakaak... mak aku masak rendang ayam sapa nk tahan..gi pun mak sibuk2 nk makan TAK BAIK TOLAK PELAWAAN MAK ..DOSA... hahahahah

ok ok di sebabkan diet ku dah GAGAL
MAKA nya WAJIB tuk aku makan burger ni
JAGA KO BURGER
AKU MAKAN KO ESOK LUNCH... hahahahha




terbayang2 dah ni..kesedapan sos black pepper nya...slurpppppppppppp
di tambah plak ngan curly fries.............. auwwwwwwwwwwwwwww...
pernah gak la try double ni...lagi best kan......ermmmmmm nyam nyam..hehehe


11 comments:

Ayuni said...

hikhik, stakat nie klau prosperity ader, xpnh miss lg, hm, rugi tau tolak nikmat...hikhik...

KINA said...

tu la nikmat ni jangan di tolak kan..hehehehe

Ayuni said...

sis buat je yg mcm sye buat, pastu ltak url kt blog Abg Ben, actually dier nk letak kt bloglist dier klau saper yg join

iRfan Johan said...

tetap setia dngan double cheese burger~! hehe :D

Connie said...

mmg feveret kite prosperity nie... sdp.. yummehhh..

KINA said...

@DD menggomokkan,,hehe

@connie pi makan jom

Daniela said...

sedap nye favorite of the year.... =)

aleasara said...

yuhuu...kite mmg suke PB.Dulu pernah setahun keje McD Taipan,USJ sbg Store Activities Representative(alah..yg tkg handle bday party di store dan buat charity kat rmh ank yatim & warga emas tu)Bile nk dkt je Chinese New Yr,kite selang 2 hari mesti lunch ambil PB.Nak lagi mkn curly fries tu...pergh...tak toleh kiri kanan dah...bos lalu pun x perasan he3...

KINA said...

@ daniela sama la kita....

@aleasara suka la yeah dpat makan free je mcd..bestnyaaaaaaaaaa

A.D.A.M. said...

waaa.burger..

ms sz said...

I am waiting for this too. Takut tak sempat makan sebab tengah tunggu saat nak bersalin nih.

Found ur blog while searching for the Prosperity burger. Nak confirm betul ke dah keluar.

Btw, great to know that u have twins!

LOVELY AWARD FROM FRIENDS