PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, December 8, 2010

Jom Join BLOGLARIAN... upkan TRAFFIC anda dgn pantas kt sini..


salam pagi rabu semua
macam mana cuti smlm best tak?
kina duk lepak umah mak je smlm..ekekekek

ok ok pagi ni kina telah di TAG oleh MAMA ELLY&EMMY
tapi cm menarik la sgt apa yg mama ni TAG tentang BLOGLARIAN...

sapa penah dgr? ni first time kina tau pasal BLOGLARIAN ni... kira bagus la gak kalau korang join sbb dia listkan nama2 blog kt situ..... untuk para2 BLOGWALKING TEGAR.. leh la hari2 masuk bloglarian ni sbbnya aku rasa senarai blog yg tersusu kt dalam tu senang nk tgk...then kitaleh buka 5 hingga 6 blog pages dalam satu masa...senang kan... hehehe

so harini aku pun nk join la..so sesapa je nk join leh click banner kt bawah ni yer n follow all the instruction...



tapi tapi tapi kena buat slogan la pulak..ni slogan nha

Saya suka berblogwalking kerana...saya rasakan dengan berblogwalking leh buat kebosanan saya kt ofis ni sedikit terubat la di samping suka baca2 celoteh2 para blogger..hehehe,,ehem2 traffic tu lain punya cerita yer..hihihihih

Ok skg ni kina TAG
feaza@kecik
firdani
yanna


3 comments:

Privacy_Resident said...

BlogLarian sangat bagus! Serius! :D

nazirulhazwan~ said...

slamat dtg ke blog larian.hehe

KINA said...

yeahhhhhh best harap up la sikit lepas ni..hehehe

LOVELY AWARD FROM FRIENDS