PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, December 17, 2010

Arman n Aryan Biodata



Name : Muhammad Arman bin Muhammad Fadly
DOB : 24 February 2010
Time : 1311pm
Hobby : menjerit...tarik rambut.. tarik langsir.. hentak kaki, main air
Like : tgk billboard tepi jalan.. lagu tema tv3,ntv7,zee tv suka sgt tgk, eating, dukung di bawak jalan
Dislike : orang kacau muka dia..lebih2 lagi nk lap hingus..marah, pakai pampers dia tak suka mesti balik2 kan badan dia,
Talent : mengengsot, diri, bye2 people
Ambition : Specialist Doctor in O&G ..hiihihihih




Name : Muhammad Aryan bin Muhammad Fadly
DOB : 24 february 2010
Time : 1312pm
Hobby : menjerit sama ngan abang, nyanyi, tepuk tangan, tarik langsir, main toys dia
Like : eating, laughing, panjat badan orang, tgk iklan lagu tema, suka naik motor, main air
Dislike : lap hingus dia, marah dia, usik barang dia,
Talent : dah boleh duduk n diri, bye bye people
Ambition : Pilot hihihi



14 comments:

Ayuni said...

hikhik, 2, 2 tomey!!!

Anisa Hang Tuah said...

akak..
bestnye kembar..
lelaki pulak tuu

comelnye diorang


eee.sweet sgt

Iena farina said...

hehehe..cute miut gitu...sy teringin nk anak boy... ok kina sy tag awak lagi...

http://permataalza.blogspot.com/2010/12/syamila-mohds-give-away.html

KINA said...

@ayuni tenkiu hehehe

@ anisa tenkiu gak... hehe

Ayuni said...

yg maner, yg gerak2 tu ke?

Ayuni said...

o, akak gi kt blog sye n click get this widget here, nnti ader crnye...

Mama Kembar 3 said...

wah tinggi ambition bebudak ni yer, bagus bagus! hehehe... kiut sgt sgt laaa hero 2 org nih, tetiap kali mama dtg blog ni mesti tersenyum tengok gambar diorang dgn mata terbeliak tu, geraammmmm!

KINA said...

@ iena farina ok nanti saya terjah..hihih

@ayuni ok ti akak tgk yeah

@mamakembar3 derang mmg suka beliakkan mata hahahaah..tk tau ikot sapa...mummy dia kot.. mudah2an tercapai la cita2 tu amin,,hehe

Ayuni said...

masuk design, kt blog list wat show 5 blogs

shahizan said...

wah twin ;) Seronoknya :D

mummy darwishes said...

semoga impian si kembar tercapai...aminnn

the triplets said...

hi , awak di tag untuk join contest si manjaku comel ni link dia
http://julianamirul.blogspot.com/2010/11/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html
due 25/12/2010

KINA said...

@mummy darwishes thanks :)

FaAz AwAnZ said...

comelnya si kembar

LOVELY AWARD FROM FRIENDS