PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, December 17, 2010

Arman n Aryan Biodata



Name : Muhammad Arman bin Muhammad Fadly
DOB : 24 February 2010
Time : 1311pm
Hobby : menjerit...tarik rambut.. tarik langsir.. hentak kaki, main air
Like : tgk billboard tepi jalan.. lagu tema tv3,ntv7,zee tv suka sgt tgk, eating, dukung di bawak jalan
Dislike : orang kacau muka dia..lebih2 lagi nk lap hingus..marah, pakai pampers dia tak suka mesti balik2 kan badan dia,
Talent : mengengsot, diri, bye2 people
Ambition : Specialist Doctor in O&G ..hiihihihih




Name : Muhammad Aryan bin Muhammad Fadly
DOB : 24 february 2010
Time : 1312pm
Hobby : menjerit sama ngan abang, nyanyi, tepuk tangan, tarik langsir, main toys dia
Like : eating, laughing, panjat badan orang, tgk iklan lagu tema, suka naik motor, main air
Dislike : lap hingus dia, marah dia, usik barang dia,
Talent : dah boleh duduk n diri, bye bye people
Ambition : Pilot hihihi



14 comments:

Ayuni said...

hikhik, 2, 2 tomey!!!

Anisa Hang Tuah said...

akak..
bestnye kembar..
lelaki pulak tuu

comelnye diorang


eee.sweet sgt

Anonymous said...

hehehe..cute miut gitu...sy teringin nk anak boy... ok kina sy tag awak lagi...

http://permataalza.blogspot.com/2010/12/syamila-mohds-give-away.html

KINA said...

@ayuni tenkiu hehehe

@ anisa tenkiu gak... hehe

Ayuni said...

yg maner, yg gerak2 tu ke?

Ayuni said...

o, akak gi kt blog sye n click get this widget here, nnti ader crnye...

Mama Kembar 3 said...

wah tinggi ambition bebudak ni yer, bagus bagus! hehehe... kiut sgt sgt laaa hero 2 org nih, tetiap kali mama dtg blog ni mesti tersenyum tengok gambar diorang dgn mata terbeliak tu, geraammmmm!

KINA said...

@ iena farina ok nanti saya terjah..hihih

@ayuni ok ti akak tgk yeah

@mamakembar3 derang mmg suka beliakkan mata hahahaah..tk tau ikot sapa...mummy dia kot.. mudah2an tercapai la cita2 tu amin,,hehe

Ayuni said...

masuk design, kt blog list wat show 5 blogs

shahizan said...

wah twin ;) Seronoknya :D

mummy darwishes said...

semoga impian si kembar tercapai...aminnn

the triplets said...

hi , awak di tag untuk join contest si manjaku comel ni link dia
http://julianamirul.blogspot.com/2010/11/jom-join-contest-si-manjaku-comel.html
due 25/12/2010

KINA said...

@mummy darwishes thanks :)

FaAz AwAnZ said...

comelnya si kembar

LOVELY AWARD FROM FRIENDS