PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Tuesday, November 23, 2010

Tiara Beach Resort!!


salam semua...amacam harini ada good tak? hehehe........ hurm weekend yg lepas kina pi cuti2 ke Tiara Beach Resort Port Dickson..... tak lama pun peginya satu malam je 20hb masuk 21hb keluar sudah..... Kina pi ngan fam kina.. makcik... keluarga hubby n sedara hubby..semuanya ada 4 kereta ....... Sebelum nk cek in ke hotel ni kitaorang berkelah dulu di TELUK KEMANG... sonok k...macam2 lauk ada.... semua bawak lauk2.... cuma kina n adik ipar bawak makan tuk petang2..... just bawak nugget n sandwich... tapi tak sempat la nk snap gmbr tgh berkelah..rugi2....... cissssssssssssssss.... korang tau tak..masa nk pi PD ni kitaorang dah terlajak smpi MELAKA... walla walla...sadis ok... ngan anak kecik dah meragam lam keta...sabar je la haku..... keluar kt persimpangan SIMPANG AMPAT then u turn balik masuk tol semula..yela kalau nk u turn kt hiway mana boleh kan..so kenala tgu smpi next punya exit.............aduiii rugi duit minyak n tol jerk!! tak tau la encik hubby apa punya mengelamun smpi dah terlajak kt situ!!
ok la tak mo citer bnyk lagi..kita layan gmbr jela..kali ni mummy agak rakus mengLOAD gmbr yer...so sila layan kan jer ok...hahahaah

Yeah kita dapat ballons..leh gigit2..masa nk cek in ni...

Cek in time...aryan suka sgt dapat belon from bar--doot

Aryan with his pelampong...kakakak..... suka sgt ia masuk dalam itu

Arman tido dalam air...

Aryan : saya rasa saya nk pegi hujung sana la... best je tgk org tu gelongsor... ok i go first

alahai kacau saja la 2 orang ni.... lepaskan la saya nk pegi sana tuuuuuuu

Arman main bubble lam pelampungnya..hehe

Oh i feel good...kakakaka..... tgk kaki dia dalm air tu comel jer :)

tgk kita dah pegi jauh dah..nenek kita kejar...kakakak

Abah jaga kita orang baik2... mummy dah pegi selam sana..

abah kangkang gitu mmg tak elok k...kakakak.... Aryan tak habis2 semua nk di gigitnya..... maklumlah gigi baru nk up...hihihi

Cantik tak suar saya ni..hahaha. tgk smpi perut saya dah kembung main air lama2...kekekeke

Arghhh bestnya dapat melepak2 atas katil lepas penat berenang2....tp sy bengang ngan mummy sy la..dia tak bawak suar saya!! tertgl kt rumah..nasib la ada spare ni hah

alahai abah tgn sibuk jewwwwwwwwww

Yer Yer we love you too... :)

Arman : makan budak
Aryan : argh tak kuasa

We love each other BERY MUCH!



tak banyak sgt pict yg dapat aku ambik masa kt sini sbb malam tu aku dah kondem...sakit kepala yg amat smpi tak le nk bgn..last2 bed rest jela..anak2 syok jalan2 sama nenek2nya.........hurmm tak syiokkkkkkkkkkkkkkkkkk...la ni pun masih demam lagik n batok2 kuat...waduh2 sungguh2 tak selesa la....

8 comments:

Firdani said...

bestnye dak2 ni men air..mak die pn join men skali ke?hehe

KINA said...

mak dia sibuk menyelam jer..kah kahkah

L said...

salam, nk bagi akak awrd neey,, meh sini http://lolz-l.blogspot.com/2010/11/ak-manis-macam-lolipop.html#comments

Rizziela said...

Bestnya Kina..awat tak joint sekali..kalau akak bantai ajer selam walaupun skait kepala :D

KINA said...

kak kepala dah tak tahan sgt masa tu..sbb pagi tu makan lambat tu la sebabnya

KINA said...

ok L thanks :)

Anonymous said...

it's great to have holiday at TBR.
I found one private unit, cheaper than management price.

http://tiarabeachresortpd.blogspot.com/

KINA said...

anon i wish u write your name...huhuhu

LOVELY AWARD FROM FRIENDS