PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, November 25, 2010

Cam ner nk tgk BUFFERED EARNINGS??? tulun


Wahai blogger2 TEGAR n PRO2 BELAKA.. tolong la ajar tuan hamba cm ner nk tgk BUFFERED EARNING kt NUFFNANG tu.... sbb nya kina punya NUFF bila tgk ada CURRENT EARNING je... mana nk tgk yeah smua2 tu..ke mmg aku nyer tka der...huwarghhhhhhhh.. TULUN TULUN

SAYA PUNYA KELUAR YG NI JERR...DAH PUAS GODEH2 DAH..HUHUHU


13 comments:

Sricahaya said...

Kempen biasa tu mmg ada..
BE tu nuffnang akan bg pd blog yg aktif, dan maintain 100 uv ke atas setiap hari..ada tip2 utk dapatkan BE ni..kalau nak tahu leh tgk kat blog

Mama Anje
http://damiaqish.blogspot.com/

kita pun masih kempen biasa.. :)

Myra Jay said...

Salam, dulu MJ camni gak tak tau, ingatkan campaign yg banyak2 tu ada BE, rupanya ada beza, yg tu campaign, org klik br dapat earning, BE nie dalam nuff akan kluaq buffered earning & akan tunjuk iklan pe yg kita dapat..

KINA said...

yeke cahaya....sungguh sadis yer kita duk cari rupanya tuk orang2 yg popular sahaja..huwarghhhhhhhh..patot la cari2 tak jumpa..hahaha

ok ok nanti kina terjah blog sircahaya yer..time kasihhh

KINA said...

patot la yeahh MJ...so lepas ni kena la aktif2kan diri kita ni..huhuuhuh..alamatnya kena ngadap blog saja la kan..hahaha

Ummi said...

takpe..slow2 belajar..saye baru2 ni je dpt BE..rajin2 update blog eh..salam kenal!!

KINA said...

salam kenal umi..ohohoho nk updated blog hari2 ka...ayoyoyoy.. ok ok akan di usahakan..hehe

rinaDOrina said...

kena rajin. Baru dapat BE. Saya pun baru juga dpt BE bulan ni. Tu pun selepas berusaha gigih naikkan UV...so..selamat berusaha k.

KINA said...

ok rina..... terima kasih yer sudi singgah n drop comment.....

rinaDOrina said...

Kina: kalau kita dpt BE..nanti atas kempen biasa tu akan kuar satu table untuk BE. Dari apa yang saya belajar dr otai-otai, kedudukan iklan dan UV itu sgt .:D

MIZZ JAJA said...

salam akk...dah jmpe p0n..kt d0k cr2 sape y tahu sal nuff..kt nk wat tp xtahu..leh ajrkn..kt bdk bru..kt fllw akk t akk jg0k2 la bl0g kt n ajrkn kt ape 2 nuff ye..

KINA said...

oh so dia akan kuaer kt nuff kita je yeah rina... ok ok thanks rina kerana sudi mengajar yer..hehehe

KINA said...

mizz jaja akak pun tak pandai sgt tapi akak le ajarkan la cara2 nk meletak nuff ni kt blog.... atau pun pi kt blog kak sricahay ni ada tunjuk..sat kasi link

Notami said...

kalo ble kina tgk xde BE, mknanye kina lom dpt BE la tu..BE ni kalo nak dpt x smestinya kne 100 UV tiap ari..asalkan stabil sng la dpt.

LOVELY AWARD FROM FRIENDS