PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, November 26, 2010

Baby & Toys Contest




So gambar yg ingin ku pertaruhkan ini adalah..... jeng jeng jeng....

ni diaaaaa.........



Nama Anak : Muhammad Arman & Muhammad Aryan
Umur : 9 bulan



Sedang seronok bermain ngan bola2 tu...hehehe... Hope ada rezeki wiwin nk menang..eekekekeekek

So kina nk tag 3 orang yer :




Cepat2 buat tau..... harini ialah hari akhir contest ni...ngeeeeeeeeeeeeeeee
Good Luck !!


6 comments:

Mama Kembar 3 said...

salam kina, thanks sbb tag mama... mama dah join dah, tgk kat sini yer:
http://mamakembar3.blogspot.com/2010/11/baby-toys-contest.html

btw, heroes mama pun ada 'pool' camtu gak...bday present masa umur setahun tp skarang dah tak main sbb dah tak muat dah hehe

KINA said...

SALAM kak...oh yeke mama dah join yer..takpe takpe hihihihi

pool ni nanti lama2 dah tak pakai kan.....skg pun kadang2 jer nk duk dalam tu...hehehe

Zar_ita J said...

salam kina... aiseh, camne nak join ni...???

KINA said...

salam ita just clik je banner baby atas tu...

mrS sHaq said...

hahaha.. akhirnya ko join gak ek.. wkakakka


ok2 la.. thanks for joining..

good luck tau

KINA said...

hihiih ada harapan tak nk menang? hgehe

LOVELY AWARD FROM FRIENDS