PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Tuesday, November 30, 2010

Oh MY GOD!!!


HUWARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH NK NANGIS LA...

tgk apa dah jadi kt blog aku ni..entah apa2 je aku tekan tadi tau tak!! gila betol la.... see dah burok................ sob sob sob

adeh apa ku nk buat ni..nk godeh2 masa lak jeles kt aku.... takpe takpe nanti aku godeh2 lagi... korang semua jgn kutuk aku kalau masuk sini k..... nanti aku betolkan balik......

eeeeeeeeeeee geram tol la!!

5 comments:

Fiqah Alias said...

pe yg jadi..??? huhu..xper3...sabaq naa...(^_^)

bisikan hati said...
This comment has been removed by the author.
bisikan hati said...

huhuhu..kesiannya....
Tp x per...asalkan gambar twin tu still terpacak kat blog nie....blog nie tetap cute!....
Muakkss!!..untuk si kembar cute tu!..hehehe..=)

bisikan hati said...

wuuwu....siannnyer....biasalah cabaran tu..tp x per..selagi gambar si kembar tu still terpacak kat blog kinah..blog nie tetap cute!....
Muakkss..!! tok si kembar comeyl tu....hehehe..=)

KINA said...

@fiqah taid burok..skg dah ok..hehehe....

@bisikan hati.... gambar tu mesti kena kekal..ekekekekek

LOVELY AWARD FROM FRIENDS