PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Monday, November 29, 2010

Harusker aku pergi?????


Saban tahun kalau datang nya hujung tahun mmg aku NGERI... ngeri sbb kena attend COMPANY DINNER.... kalau best takpe mmg aku suka nk pi..tapi ni every year mesti nk buat kt pusat KAROK je...... smpi aku dah bosan..cater pun ca ya nun alif punya... bosan aku!! kalau tak pegi ada je mulot2 LANGSUIR bersuara asal tak join la..nanti tak dapat BONUS la ..nanti BOS MARAH LA... WTH!! je nk ugut1 orang....

Kalau korang kan korang pegi ke kalo majlis tu tak der apa nk buat kecuali dari nk meneguk AIR SETAN tu secara percuma....... n makan makanan yg tak berapa nk selera je aku tgk!! derang mmg la syok kan..tapi aku!!!!!





tengokla tu... suka tol kan..cheers.... four your infO guy yg pakai white tu my manager n he is MUSLIM!!!

terkinja2 macam beruk may nyehhh jerk!!

wah sedapnya korang enjoy yeah.....!!!

hah ni contest apa entah dia buat kt depan tu..ishk ishk.... sakit hati aku kalao aku ada kt situ!!

oh ko suruh minum smpi habis yeh? sapa laju dia menang? gitu ka?

wah macam loving couple korang ni kan

ni gmbar tahun 2005..masa ni aku lum masuk keja sini..tapi smpi tahun2 berikutnya sama je agenda company ANNUAL DINNER ni

tak habis2 nk bangga ngan benda alah tu.....!!



untuk pengatahun korang aku pernah 2kali je pegi co dinner ni...tu pun lepas dapat izin hubby aku....dia ckp nk pegi pergila since aku dapat gelaran tak mo bercampor ngan orang!! ok fine aku gi sana pun just tunjuk diri aku then aku blah...tapi tahun ni aku mmg tak mo pegi!! aku rasa bersalah kerana menghadirkan diri ke party macam ni..kalau korang la apa yg korang rasa? ada tak rasa nk pegi..lebih2 lagi kalau korang sorang je malay kt situ??? so sad la

moga2 ALLAH SWT buka kan lah rezeki aku tuk mendapat majikan yg lebih memahami n berhati mulia..tak kisah islam atau bukan janji dia menghormati pekerja2 dia yg berlainan bangsa n agama!! aku dah BOSAN!!!

** tahun lepas aku bagi alasan aku pregnant..tahu ni aku nk kasi alasan apa?**



p/s : gmbr ni aku cilok dari network place kt pc aku ni..huhuhhu


8 comments:

Rizziela said...

tak payah pergi Kina. Just cakap ajer anak2 x ada orang jaga

Lagipun kalau joint kat situ...belum tentu Kina boleh makan & minum dengan tenang kan? yerlah..dah arak kiri kanan.. nak teguk pun x lalu

Firdani said...

yeah!tak payah pegi!

KINA said...

mmg pun kak mmg tak mo pegi bonggok tol la depa ni!!

firdani nk pi dinner ngan firda lagi bagus kan... hehehe

Elly & Emmy said...

lebih baik tak payah pergi.. kalau cam tu caranya..
bg jer alasan tak der org nak jaga twins..

KINA said...

tu la mmg nk bagi alasan tu la tahun ni...geram tol!!

ieda said...

tak payah pegi..cakap ja terus terang.ada arak semua tu.agama Islam melarang.

mrS sHaq said...

xyah arr pegi...titik!!!! hehehhehe

KINA said...

@ieda kina ckp macam tu dia ckp bukan kina minum pun..huhuhuhuhu..teruk kan depa

@Kecik mmg tak mo pegi tahun ini!!

LOVELY AWARD FROM FRIENDS