PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, November 25, 2010


Sapa pernah baca novel Ombak Rindu ni angkat tangannnnnn......... best kan story dia ni..... aku dah baca lebih dari 3 kali rasanya..... first kasi kawan pinjam ..then dah rosak dia buat smpi kotor2..... lepas tu aku beli lain!! puas hati.... then beli yg ke -2 hilang pulak.......... aduiii lama gak la hilang tapi cari punya cari nasib baik la jumpa dalam gobok..heheheeh

pada sapa yg dah baca tu sure korang kenal ngan watak Nurul Izzah,, Hariz,,,,Mila.... ada la lagi watak2 sampingan yg tak berapa aku nk ingat.... yela dah lama tau since zaman sek lagik..harus la balik nanti aku godeh2 balik gobok ku itu

smpi ke harini la aku masih ingat lagi penderitaan yg di lalui oh Nurull Izzah ni hah...kesian sadis betol la hidup dia kan kan kan...............


tapi skg ni aku bukan nk citer sal novel ni tapi nk citer pasal DRAMA yg akan kelaur pasai citer ni..wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa..tak sabar nk tgk laaaa



Tgk tu sapa jadi heronya....walla walla Aaron Aziz tu... tapi kalau Fahrin Ahmad aku triple2 suka.........ekekekeekek TAPI TAPI TAPI aku tak suka kalau MAYAKARIN tu yg jadi IZZAH..... sgt2 tak sesuaiiiiiiiiiiiiiii laaaa...... si MILA tu pun taklayak la aku rasa kalau si LISA SURIHANI ni yg pegang watak tu ( walla walla aku ni cm best je nk tau org layak ke tak yeah ) of course la.... pengarah ni patot kena tau la watak mana yg sesuai ngan seseorang pelakon tu kan ye tak.... ye ker? heheeh.... apa2 jela... yg penting aku mmg tak sabar nk tgk DRAMA INI... cepat2 la keluarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......


5 comments:

Sricahaya said...

mmg best novel ni...
ada sambungan dia gak kan..smbungan yg ke tiga ke keberapa tak baca lagi..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
nice info..
carik hari minggu ni

fauzibest5 said...

eh,ni novel yang firsttime aku bacalah XD.NICE!!!

KINA said...

sri cahaya sambungan nya mmg ada tapi tak berapa nk best kan...

KINA said...

brutal harus la cari tu..hehehe

fauzi : yeke best kan!!

LOVELY AWARD FROM FRIENDS