PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!



image

Salam..kina nk join la segmen abang Ben ni hah..walaupun smlm je aku tgk pasal entry ni..tup tup harini dah segmen 3....laju sungguh la updated dari abg Ben ni..seriously kadang aku melilau cari entry yg lepas2..... sebabnya tak der label...ekekekek..ok ok takpe mari kita menyahut cabaran ini ok

Keja nya mudah saja ( erkk mudah ke nk kasi link balik tu yg aku piki 444kali la kot) hahaha... aikk jangan mudah putus asa ok...kalau mahu berjaya kita mesti kena RAJIN... rajin dalam segala hal ok..ekekekeke....

abang Ben kita telah menyeru untuk membuat ini
Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK

ehem ehem ok ok aku taip skg

1. Blog kawan aku sendiri ye Puan Feaza namanya.....
-saya suka blog dia ni pasai apa..pasai aku boleh tau apa dia buat hari2...sbb nya kadang2 dia ni tak mo gitau in person..so melalui blog leh la aku tau aktiviti dia..kakakak boleh ka gitu? boleh la janji ada kan... gi pun entry dia penuh ngan gambar2...so tak der la boring sgt aku nk membacanya..... hihihi

2. Mummy kembar vogue
-sebabnya saya suka terjah blog ni kerana saya suka neok DANIALS yg comei tu.... then kerana jugak saya suka la baca post2 dia...Puan lynna ni pun bnyk gak la kasi tips2 pasai mekap2 ni.... suka tgk dia berPOSIM... tu yg best tu....gipun dia ni ada jual SKINCARE home made tau...dan saya mmg dah jadi pelanngan tetap nya .. hehehe

3. blog sang kekasih Ain&Afik
- hah yang ni mmg seorang blogger yg cute sgt... suka baca entry2 dia yg comel2...dan yg penuh ngan ikon2 tu.....geram neok comel betol...lagipun blog ni di miliki oleh sepasang kekasih AIN & AFIk... kadang2 kelakar sungguh la baca entry dia ni....leh wat org ketawa bila tgk COMMENT penuh ngan mereka berdua je berBUAL..ekekekekeke... so SWEETTTTT....

4. blog si cantik manis
- hah ni mmg saya suka sgt2...sbb suka tgk koleksi2 mekap dia..walla walla mmg meletop habis la..... bila la daku pun nk ada koleksi mekap macam tu...dia pun bnyk kasi tips2 nk bermekap ni...... walaupun entry dia tu mmg panjang berjela tapi tak bosan ok.....

5. blog ....... ku
- hah sorang jejaka yg baru je ku kenal kt dunia blog ni.... hari2 ada update... dan suka gak mai singgah2 kt blog ku ini.... tu yg aku suka kot...hahaha.... gi pun dia ada banyak kasi tips la macam mana nk majukan sesebuha blog ni..cewahhh maju tu..aku suka penulisan dia yg agak direct tu la..... sbbnya dia tak pernah MERENDAHKAN newbie2 dalam blogger ni..tu aku suka....

ok sekian saja tugas ku pada ketika ni....
nk pi lari tampal2 link ni lak kt blogger2 kt atas ni hah.....
tgu aku TERJAH k....kikikikiki


SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG ....MAMAKEMBAR3

*actually blog2 orang2 femes seperti IRENE,REDMUMMY,HANIS tu semu aku suka gak..n ABG BEN sirik tapi aku yakina la semua BLOGGER dah kenal derang kan...so kita kasi up sikit la blogger2 yg suka ni yeah..ekekekekeek...takpe semuanya HALAL :D

**SAPA2 NK JOIN MASIH BOLEH JOIN IF U WANT OK..JUST CLICK JE KT BANNER KT ATAS TU**


13 comments:

kobEj0rdan~ said...

nak nages saye bace entry ni kak:P (konon terharu la) tp mmg pon
thanks sis, sis pon jgn lupe mai blog sy:P

kim slm kt 2 org budak kecik comel tu:P

❤ Cik Ain ❤ said...

haha.. macam2 abg ben buat utk blogger.

kreatif tol idea beliau.

hehe. malunye akak ckp gitu.

haha. kitorang sbnrnye blogging suke2 je.

haha.. malu2. neway, kak kina. thanks sbb suke blog kitorang.

ain pon suke je msok blog akak.

hehe. ^_^"

KINA said...

kobejordan asal muka hang dah lain ni? ke mmg ini mukanya..kakaka... ok ok nanti kak kem salam kt dua hero tu...hehehe

KINA said...

cik ain kamu telah mengimbaskan kenangan zaman cintan ku itew,,,hahaha,,,hari2 neok kt comment hang tau,.,,bukan takat entry jerk

ok ok no problem small matter je....muga ain cepat kawin ngan mr afik tu...hehehe

mrS sHaq said...

wah.. kina.. tiba2 aku pun nak jdk cam kobejordan tu... terharu giler... sob*sob*...

apa2 pun thanks ya.. nnti kalau aku free aku pun nk join gak la.. hehehhe

KINA said...

ok ok kecik mekasih small matter je.. ok nanti join tau... :)

❤ Cik Ain ❤ said...

mengimbas zaman cintamu???

haha, kantoi. ni mesti sweet + jiwang karat abes ni.

nnt budak kembar due org tu da besa lehla kantoikan kat derang psl mama derang ni. haha

amin. thanks coz doakan kami kak. ngeee. :)

Fatin Baharum said...

contest ni buat macam gitu je ea ? amik banner BA then kita update sendiri blog yang kita suka baca ? em, i pon fav blog i, hanis, redmummy, hehe.. so, nk uat camno la eh.. hehe

Fatin Baharum said...

contest ni buat macam gitu je ea ? amik banner BA then kita update sendiri blog yang kita suka baca ? em, i pon fav blog i, hanis, redmummy, hehe.. so, nk uat camno la eh.. hehe

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

KINA said...

cik ain baguih la budak kembar 2 orang tu tau....tapi masalahnya bukan ngan abah depa..tapi orang lain..wakakakak

tak der la.... hihihi

ain nanti buat entry merajuk lagi ok..suka baca...hahaha

KINA said...

faatin just ambik banner dari blog abg ben tu..then buat 5blog yg fatin suka...hehehe...lepas tu tingalkan jejak kt blog dia orang tu tau

KINA said...

wannufazrini : ok nanti kina terjah balik..tq yeah

LOVELY AWARD FROM FRIENDS