PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Monday, June 21, 2010

Visiting Baby Rizq Rayyan :)


Helo Helo....
Hari mgu yg lalu sgt seronok sbb dapat jumpa ma fren dari forum HA.. oh lama tak jumpa tau... susah skit nk jumpa diorg ni sbb masing2 ada urusan masing2..kami jumpa 2 3 kali je dalam setahun..huhuhu tapi kami RAPAT sbb kami selalu berhubung menerusi NET.... :))

So hari sabtu hari tu kami berkumpul di rumah Feazah di Ampang tuk melawat baby Rizq Rayyan anak sulung kepada Puan Feaza n Encik Syukri...... so enjoy the pic k....


Baby Rizq Rayyan baru 40hari++ je... comel kan... :))


Nur Damia Asyeefa anak Nurul... 7month ++.. ini lagi comellllllll..geram...



Adam Rayyan anak Wahida.. 1m++.. so cute tido je senang mak dia... :))


Mia n Syura anak Intan..wah wah gangster ko mia..heheh...syura maintain je tak gerak2..hehehe




Arman my son.. layan tido la ko wahai anak ku..nasib rizq tu kecik lagi..kalau dah besar mau dia nangis ko duk atas swing dia ni..hehehe

Mummy layan Aryan yg moody that day..huhu sian Mummy..tapi takpela Mummy dah biasa dgn semua ni.... Mummy faham Aryan tak selesa...




Me n My Lovely Frenz Forever.... :))


I hope this relationship will last forever... Cant wait to see you all again n again.... :))




6 comments:

jaja said...

penuh botol susu atas meja...klau aku ada sure lg byk botol atas tu

KINA said...

ye jaja jom la tak penah jupe ko..huhuhu

Rizziela said...

Wah! bestnya dapat g melawat bb

KINA said...

BEST KAK ziela tau...

Mummy Darwish said...

kalo le sy ade kan best..ngeh3..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Jaja: ko nak penuhkan ngan botol sapa??? Erkkkk!!!

Kina: love u toooooo!!! Ahakz!!! ::.

LOVELY AWARD FROM FRIENDS