PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, June 24, 2010

Happy 4 Month Sons


Harini 24 June 2010 maka genapla si kembar ku Arman n Aryan tuh 4bulan... wah skg mereka ni dah pandai... leh bawak sembang2..gelak2..tapi bila nangis leh tahan gak... biasala kan budak mana tak nangis... hik hik hik..... Im so happy with my life now..dgn adanya korang berdua ni rasa sempurna hidup ni..walau kadang2 mmg mencabar kesabaran Mummy tapi Mummy still love both of you... korang jela harta mummy paling berharga di dunia ini....

logo maker - http://www.sparklee.com

May Allah Bless Both Of u Always dear..
Mummy n Abah Loves u Forever
Muahhhhhhhh.....



4 comments:

Rizziela said...

kejap ajer dah besar si twin ni kan?

Esok2 tengok dah jadi anak teruna dah...mummy pun dah x kuat lagi :D

KINA said...

huk huk huk mummy tak kuat..oh noooooo....

Connie said...

chumelnye Arman & Aryan...

Baju sume kena beli sepasang kan...

Tup Tup dah 4 month kan... tak jauh beza dgn my son 27hb ni nnt 4month..

KINA said...

yela connie semua kena sama la nanti jeles pulak..hehehe

wah yeker so beza diorg 3hari je la kan..

LOVELY AWARD FROM FRIENDS