PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, June 4, 2010

Kajian Bulan Kelahiranku

Salam pagi jumaat to all..
ok pepagi ni apa kata kita try





Ok my month of birth is Oktober..so jom tgk mana yang betol mana yang idak yer..hehehe

Sifat Bulan Lahir untuk bulan Oktober ialah:
[][] Suka berbual. ~~ yes this is true
[][] Suka orang yang sayang padanya. ~~ of course
[][] Suka ambil jln tengah ~~ sometimes only
[][] Sangat menawan & sopan santun ~~ not so sure becoz im not so polite lor..
[][] Kecantikan luar & dalam ~~ this one kena tny encik somi
[][] Tidak pandai berbohong & berpura-pura ~~ gulp..no komen
[][] Mudah rasa simpati, baik dan mementingkan kawan ~~ admit it
[][] Sentiasa berkawan ~~ True
[][] Hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama ~~ oh ni sangat betol..aku mudah kasihan pada orang n tak suka marah lama2..
[][] Cepat marah ~~ hehehe its so true
[][] Macam pentingkan diri sendiri ~~ sometimes i do..for my own good
[][] Tidak menolong orang kecuali diminta ~~ ishk ni mmg tak betol sbb saya suka tolong orang
[][] Suka melihat dari perspektifnya sendiri ~~ ye sbb aku mmg tak berapa suka nk dgr pendapat orang yg tak tau hargai pendapat org lain terutama yang berlagak bagus
[][] Tidak suka terima pandangan orang lain ~~ 50/50
[][] Emosi yang mudah terusik ~~ sometimes i do
[][] Suka berangan & pandai bercakap ~~ oh ini mmg benar 100%..hahaha
[][] Emosi yang kelam kabut ~~ kalau kerja bercampor aduk n terlalu bnyk mmg akan jadi begini
[][] Daya firasat yang sangat kuat (terutamanya perempuan) ~~ ya..sbb saya mudah kenal sifat orang lain
[][] Suka melancong, bidang sastera & seni ~~ melancong n seni yes..sastera no no no
[][] Pengasih, penyayang & lemah lembut ~~ yup... :)) ( tuk hubby saja ) tp lemah lembut kurang sikit.. :P
[][] Romantik dalam percintaan ~~ huahuahua rasa2 betol tak kalau time cinta main surat2 cinta...hahaha
[][] Mudah terusik hati & cemburu ~~ ya mmg benar saya seorang yg KUAT CEMBURU n CEPAT TERASA HATI
[][] Ambil berat tentang orang lain ~~ tgk pada keadaan
[][] Suka kegiatan luar ~~ lepas dah kawin minat..before this no
[][] orang yang adil ~~ adil la kot sbb sejak ada anak kembar ni mmg selalu gilir2 jaga mereka..hehehe
[][] Boros & mudah dipengaruhi persekitaran ~~ oh aku rasa inilah yang paling betol sekali
[][] Mudah patah semangat ~~ ya tambah2 kalau ramai orang yg meNGONDEM...

OK skg korang cube pulak yer,,, nk mengomen ni..hehehe

4 comments:

yanna faisal said...

BERGALAK BAGUS tu hape kina??? wakakkakaka

KINA said...

YANNA ko mmg kan..hahaha

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Kina, u & I under the same month... So, aku tak yah buat la... Lebih kurang jek... Muahahah!!! ::.

KINA said...

kenot mondok.. ko kena buat sbb jawapan nya tak sama kan..

LOVELY AWARD FROM FRIENDS