PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Monday, May 17, 2010

PAMPERS OH PAMPERS

Cerita pasal pampers anak2 ni mmg rungsing gak kadang,, memandangkan my twin boy mmg kuat suuuuuuu suuuuu so mmg bnyk pampers kena tukor,,,,

Hehe setakat ni brand yg pernah digunakan Pureen Dry 5,, Drypers,, Mamy Poko dan yang terbaru Huggies... saja nk test yg mana leh tahan lama...

Dan ternyata THE EXPENSIVE ONE IS THE BETTER ONE.. iaitu Mamy Poko.. mmg best sgt... ruang nappy nya luas membuatkan my twin sgt selesa dan tak der la peha diorg merah2 garis akibat pemakaian pampers tuh...

Tapi kena fikir 10kali kalau nk pakai Mamy Poko always sbb mahai nooo...hehe.. So tuk jenjalan boleh yer anak2... tuk kt rumah pakai Drypers jela yeah ( drypers pun mahai bukan murah tapi ok sikit la dari Mamy Poko,,hehe )

8 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Hehehe!!! Kina, aku suka belek2 diapers kat pasaraya... Kan ada sample dia letak kat tiap2 rak tu, akan ku telek, pegang & rasa mana satu yang besh... Nak test takleh, so leh tak Arman & Aryan jadik bahan eksperimen??? Dah alang2 jadik konyer toys kan... Leh la... Leh la... Hek!!! Hek!!! Hek!!! ::.

mrS sHaq said...

huggies ok x?? aku ingat nak try huggies la pulak...

Rizziela said...

Kina,

Kalau kina nak jimat baik Kina bagi twin pakai Cloth Drypers. Memang menjimatkan. Permulaan ajer yg agak teruk sikit..tapi lepas tu memang terasa kejimatannya...

Twin duduk dengan sapa bila kina keje?

nur salihah nordin said...

kina, mmg bankrup ler klu pakai mamy p0k0..alya gune mamyp0k0 sampai usia die 6 bln jerk...lps tu pakai drypers jerk...skrg ni dah gune CD...s0 dah leh tukar mamy p0k0 lik...sbb gune time kuar jln dan waktu mlm jerk...kire nyer seblan 1 paket besar jerk r...

KINA said...

mondok aku rela je demi ko takpe...untung2 anak aku dapat ikot pi itali..hehehe

kecik : huggies ok la for me..hehe

kak ziela : tu la kak ziela tgh nk survey Cd ni..yg mana 1 ok tak tau la..

chumel : alya pun pakai CD ke..ni yg buat ku berkobar2 nk tukar CD..

nur salihah nordin said...

kina, alya p0n gune CD gak...sungguh menjimat kan walaup0n mase mule2 dulu rase mcm nk bankrup...
try le kat twin...mesti ade duit lebey nk beli brg k0 nnt...hikhikhik~

KINA said...

brand apa yang elok chumel?

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: takmo la itali... Pi tempat lain plak... Hohoho!!! ::.

LOVELY AWARD FROM FRIENDS