PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, May 27, 2010

Emo emo

Hurm tak tau la tetibe pagi ni rasa emo lak kerana my baby... Semasa tinggalkan Aryan kt umah pengasuh tadi hati rasa tak nak tinggalkan dia... entah la tak tau kenapa la... tetibe macam nk menangis jer sbb tak dapat jaga my baby sendiri... apa nk buat sayang mummy kena kerja tuk kebaikan kamu n abang mu itu.. hurmmmm actually masa dalam kereta tadi aryan duk senyap je dalam car seat tuh..macam biasa la dia main2 isap jari.. sesampai kt umah pengasuh dia tu... terus aryan dimasukkan dalam buai..aduiii menangis nya dia..sian sgt... macam tak nak lepaskan mak dia ni.... Mmg tak sampai hati nk tinggalkan dia pagi tadi..tapi nk buat macam mana abah dah tgu mummy la sayang..takpe harini mummy balik cepat tuk ambik aryan ok... Aryan jaga diri baik2,,jgn nakal2 ok..nanti kita duduk rumah sendiri mummy akan luangkan lebih masa tu aryan n abang... ok Mummy love both of you Always................

6 comments:

suzi said...

ala ciannye arryan,die nk ajk main kot,xmo tdo...mummy jgn cedih2 ek...

wei BAUT tu ape hahahhahaha

Rizziela said...

Yerlah..Aryan sedihlah kena tinggalkan kat rumah orang...Kenapa tak dok sekali dengan abg Kina?

KINA said...

suzi aku dah betulkan..hehehe...
yela mungkin dia nk main tapi dah ditidurkan..hanya mak dia faham apa anak nk sebenarnya...

kak ziela abang tu kina hantar umah mak jer..tapi mak tak le jaga 2 orang sekali.. tu yg kena pisah tuh

Intan Azmira said...

kinah: ni pendapat aku la..aku rasa dia xleh dipisahkan ngan abg dia..naluri dia sama kinah..huhuuh..tapi what should i do...

Mummy Darwish said...

x per..sabar yer kak..mmg la kalo boleh kita nak jaga sendiri anak2 kita..tp keadaan x mengizinkan..sabar eh..

x tau camner nnti ct naik kejer..hoho nak tggl anak bujang ku itu..

KINA said...

intan i have no choice la... ni je yg paling baik mampu aku buat..aku pun dah pening nk fikir ni,,,,

cik ct dah jadi mak ni mmg lebih emo la... huhuhuhu 24hours in mind pasal anak jer...huhuhuhuh...

LOVELY AWARD FROM FRIENDS