PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, May 27, 2010

Moving out...

Hurm rasa tak sabar nk tunggu hari esok... sbb kami akan pindah ke rumah kami sdr..... walaupun rumah tak berapa besar tapi cukup la tuk buat kami 4 beranak selesa..

Sebelum ni semua kena kongsi but now semua milik kami sendiri..huhuhuh...tapi barang2 rumah belum la cukup lagi..hanya ada set bilik tido,,kabinet n barang2 dapur...

sofa ke tv ke barang hiasan lain mmg totally tak der
takpe semua tu le beli secara perlahan2.....

Harap dapatla kami berdikari n jaga anak2 kami ngan sendirinya...
N harap anak2 ku faham yer situasi abah n mummy ni
jangan notti2 sangat nanti mummy n abah pening kepala...huhuhuhuhu






8 comments:

Ain said...

insya Allah, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kebahagian, bila dah hidup sndr, brla rs nikmat berkeluarga.. Apa yg penting, KERJASAMA... :)

mrS sHaq said...

wah.. jgn lupa house warming ek...hehehehehe.. sure ko xsabar kan??

KINA said...

tu la ain sbb nk rasa berdikari..tapi paling best tu sbb kami dah bebas la..seronok rasa sebelum ni kan semua macam bersekat2 sikit kan..heheeh

kecik house warming tgu raya jela yeah...huahauahauah
mmg aku sgt tak sabar la....

Mummy Darwish said...

hoho..nak pindah umah baru yer..betul la kak..dok umh sendiri lebih selesa..nak buat apa pun x per..muleh dtg beraya peh ni..ekekke

blackroses said...

wahhh..bestnyer pindah umah..memang best tau dapat duduk umah sendiri..macam2 nak buat...

KINA said...

hehe betol tu mummy darwinsh n ana.... best woo tapi penat gak kan..heheeh

suzi said...

wah dh pindah umh sendiri ek hehhehe
sronok tau dok umh sendiri,msti wiwink pun suke sbb diorg akan ade bilik sendiri..xde la nk kacau mummy n abah lg hehehehe

KINA said...

AKU TAK kemas lagi bilik diorg suzi..semua berlonggok2 barang..adeh pening aku..

LOVELY AWARD FROM FRIENDS