PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, October 6, 2010

I want Tomme Tippie not Avent said Aryan!!


Aduiyaiiiiiii...... macam2 ragam anak dah makin besar makin bnyk demand hah....ekekeekekek... cm tu la cabaran nya nk jadi ibu ni.. kena try n error banyak2 kali kan....

Skg ni anakanda ku yg bongsu tu si Aryan dah pandai pilih botol pulak haiii..... before this pakai Avent..then sabtu lepas aku tukar la puting baru sbb yg lama tu cm dah berkerak sikit kan.... then kasi dia minum aduiyaiii dia tak mo lak puting baru tu haiiii... dah ler mahaiii gak aku beli nooo.... then try kasi dia air putih yg aku pakai dalam botol Tomme Tippie tu.... punyala dia minum air smpi 5ozz habis!! walla walla....... So aku try lagik la kasi dia susu lam botol avent tu dia still refuse lol........... lepas tu mak aku kata try kasi susu dalam botol Tomme Tippie tu.. aku try la kemain sedap lagik dia minum!! Habis botol Avent aku yg berlambak tu aku nk buat apa lak haiiii..... aduiyaooo dah la baru beli je puting barunya........... huhuhuhuhu.. nk kasi kt Arman dia dah ada botol Dr Brown yg dia sayang sgt tu..pantang aku tunjuk muka dah senyum2 dah.... foooooooohhhhhhhhhhh dah la aku mmg tak der stok puting Tomme Tippie ni...nk beli lagik??? haishhhhh puting Avent baru je aku beli tuh...... aku tak kira aku akan paksa dia terima balik Avent tu.... Tunggu ko Aryan mummy akan do something,,,,,,,,,,,,, ekekekeekkekeeke




6 comments:

mrS sHaq said...

ko nie.. sian tau aryan nak rasa botol br.. ko beli jer la puting br... jgn la paksa2 dia.. sian dia.. hehehehe...

KINA said...

botol tommie tu dah lama hah dia ngada lak tak mo avent tu..geram aku..rugi laaaaa kalo tak mo pakai..wakakakakaka

Rizziela said...

Alah..mummy ni....beli kan ajerlah kat aryan..bukannya ramai anak mummy...2 orang ajer :D

noorcahaya said...

raesa pon tak mo avent, mmg tak leh terima puting bentuk gitu... baru taw tomee tippe ade botol jugak.... ingat warmer jek

KINA said...

kak ziela mmg tak ramai tapi cm rugi je tak guna botol tu........heheheeh

wah raesa ni sehati sejiwa la ngan aryan kan kan kan..hehehe

mrS sHaq said...

kina..

aku tag ko nie

http://feaza.blogspot.com/2010/10/contest-bersama-si-kecil.html

LOVELY AWARD FROM FRIENDS