PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Friday, August 20, 2010

Peel Anak2 ku.....


Fooohhh dah berhabuk lah blog aku ni..kasi tiup sikit...fooh fooh fooh.............. :)

Ok kali ni aku nk share sikit la peel2 terbaru Arman n Aryan..si kembar ku tu.... hehe.... skg ni mmg sudah DEMAND banyak!! so sbg mummy kepada depa ni aku kena turutkan jugak la kalau tidak nanti mengamok2 keboringan pulak..... ok mai aku list downkan apa yg mereka dah boleh buat n mintak skg

1) hari2 dalam kereta pegi balik nak aku menyanyi dalam kereta.... lagu2 nya toksah ckp macam2 aku tibai.... lagu HALIMAH JONGANG pun aku layan gak..... yg bestnya si kembar ku tu mulut pun ala2 nyanyi kuar suara.. la la eemmm aaaaa oooooo ii laa llaaa... hahaha lucu la .....

2) dah berlari2 dalam walker...wow........ korang penah tgk org main keta langgar tuh..hah macam tu arr...langgar2 tau.... sungguh lasak ok!! apa saja dapat tarik n buang....walauweiiii baru 5 bulan gini... sok dah satu tahun aku tak tau la 24jam aku kena awasi je budak dua orang tuh

3) dah boleh makan biskut Farleys begitu saja..hisap2 la... coklat..aiskrim.. buah2an... kuih..hah semua nk makan..

4) pandai mintak makanan bila tgk org pegang pinggan n mengunyah..akan dgr la suara keriau depa tu..... huhuhuhuhuh

5) sama jugak bila org minum dalam gelas mesti nak jugak.tak dapat nangis

6) paling best ialah bila agah dia orang akan ketawa terbahak2...ohhh sgt comel la begitu

7) dah pandai kenal aku..oh ni pun sgt suka sekaliiiiiiiiiiiiiiiiii.......................

oh tu jela setakat ni yg aku ingat... nk ingat lelebih otak tgh beku ni..heheheehehh


5 comments:

peaNut said...

beruntung nya akak leh dpt anak kembar..dh la kiut miut...doakan nnti kalau peanut dh kawen..dpt anak kembak jugak eyh...aminnnn

KINA said...

hehe peanut suka anak kembar ye.... kkekeek... best gak tuh.. ok usaha sehingga berjaay tau..hehehe

suzi said...

bestnye..riuh rendah la umh ko ngn suare diorg ek..syok2...

kinna said...

cmne nk handle dua2 org skali ek? amani pon suka lagu. pantang dengar lagu tgn dia dh pusing2..mtk mknn pon pandai..syokkan tgk perkembangan anak2 :)

KINA said...

oh mmg riuh arr suzi oii...heheh

kinna kena handle ngan abah dia sekali..sorang2 cannot...hehehe...... mmg seronok tgk dia orang macam2 dah tau buat skg...:)

LOVELY AWARD FROM FRIENDS