PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Monday, August 9, 2010

Cute Teddy Bears Giveaway!!!


Hi.. dah lama nye aku tak masuk mana GA or contest sbb masa agak tak mengizinkan skg ni.. tapi tadi ber blogwalking terjumpa la GA ni..suka sgt2 sbb hadiah dia tu comel2 la.... geram


so kawan2 semua marila join together2..syarat2 senang je.. seperti kt bawah ni yer

1. Menjadi follower blog Cute Mum...
2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe)
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir Cute Mum...
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...
hehee

so aku nk tag 5 friend la

buat tau jgn tak buat...hehehehe

nk join klik sini

5 comments:

Intan@mama Hadif-Brunei said...

Huhu haku boleh join ke kina? Aku kan org jauh ehehe..mcm cnfident jek nak menang kan..btw tq coz dh sudi tag.. ;)

KINA said...

boleh je intan jauh tu kita dekat2kan yeah..ehehehehe

Cute MuM said...

TQ join GA anjuran Cyte Mum..

Gud Luck..

Cute Mum dah folo balik..

Ain said...

alamak.. mommy wiwin.. sory.. br terbaca la sal tag ni.. tgk date pun dah tutup.. huhu...comel2 bear tue

KINA said...

heheeh apa lo mu ni ain...

LOVELY AWARD FROM FRIENDS