PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Tuesday, July 6, 2010

Yeah Dah Lengkap.............



Citer sal World cup ni aku pun salah seorang peminat dunia bola ni.....
Tapi sedih sikit la sbb my fav team dah out....huwarghhhhhhhhhhhhhh
N now my heart is in Spain ( oh David Villa yg cute mute tuh) hahahahahaha...

ok ok nk tau apa yg dah lengkap
tgk kt bawah ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Penghias dapur aku..hahahaha...

Hah ni la dia..koleksi Soccer Cup yg dikeluarkan oleh MacDonald,s
Every week mmg akan keluar design baru..
So aku nye koleksi lengkap la ada 6 color..hehehe
Tapi tuk dapat kan FREE menda ni kena beli 1 set Large McValue Meal + Sundae Cup..wah pandai yerk market mcd ni.... so korang kira la baper bnyk lemak ku bertambah semata2 nk dapat cup ni..hahahahaha.... adoi la... sbb nk sgt punya pasal aku tibai jela..hehe..tapi kadang tak habis pun..tinggai jer..huhuhu....






6 comments:

mrS sHaq said...

hahahhaa... nnti kalau laki ko bising pasal lemak2 tu ko ckp la.. ko blemak sbb nak cukupkan set gelas mcd tu.. hahahaha

Rizziela said...

Wah! rajinnya buat koleksi

peaNut said...

wah wah wah..kagum sungguh peanut nengok koleksi akak ni...huhu..syabas!!mmg org yg kerja kat mcD tu kenal muka akak kan..hehe..tiap2 mggu pegi sana....hikhik

mrS sHaq said...

wah.. siap ada koleksi lg.. best2.. nnti btmbh2 la lemak ko ek.. hehehe

nur salihah nordin said...

h0yeh dah lengkap...chumel dpt kumpul 3 jerk...jadi ler dari x de...

KINA said...

haha tu la peanut mmg dah kenal sgt muka ku ini..hahaha

kecik yela lemak tu aku suka..hahaha...

chumel jgn jeles tau..hahahaha

LOVELY AWARD FROM FRIENDS