PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Tuesday, July 6, 2010

Tolongla Saya....

Assalamualaikum..

huhu..sape pnh alami problem mcm aku nih..pasal comments aku..aku tgk kt dashboard..ade 11 comments to be moderate..then bila aku click utk view comments tu before moderate...tetiba je dia tulis NO UNMODERATE COMMENT....pastu back kt dashboard..no comment..arghhhhh aku tertekan..ke mana ilangnya komen2 itu? .ape nk buat ni..sape bole tlg??? kalu korang komen kt n3 ni pn aku xsure la aku bole baca ke x..huhu..aku try disable comment moderation..

hope sape yg ade tinggal komen kt blog aku n xappear..tlg tinggalkan balik ok ..kalu korang nk aku baca komen korang la..kalu rs xkisah xpela..

mekaseh..

6 comments:

Intan Azmira said...

ding dong

yanna faisal said...

EHHH...sama cam problem blogger suziey plak...ayat pon sama

noorcahaya said...

testing testing 1 , 2 , 3, hah . leh baca tak... habis dulu komen aku kutuk2 ko. ko tak baca lah nih.. kakakakaka

KINA said...

aku dah ckp ngan suziey tu la yanna,, dia tak kesah pun..hohohohoh... sbb nk cepat kan... kot kot org leh tolong problem tuh...

cahye tak le blah arr ko ni kutok2..

kinna said...

komen kt n3 sy pon sm..w/pon sy xuat comment moderation ke ape..stil xappear..mmg mslh dr blogspot lg..ramai yg kene..

KINA said...

kinna skg dah ok dah..tapi followers lak tak nmpk

LOVELY AWARD FROM FRIENDS