PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Thursday, January 27, 2011

Idea for birthday party


Fuhh sejak2 nk dekat birthday anak ni..macam2 la aku fikirkan...adehhhhhh macam mak pengantin lak aku rasa...hehehe.... yela sbb semuanya nk wat sendiri..lain la kalo ada party planner kan...alahaiiiiii.. kalo bnyk wuit dah tentu aku hire je depa...hihihhihi......

jom kita cuci mata nak tgk theme2 birthday yg aku minat sgt2................ gila jap mata ni tgk... semuanya cute cute... alahaiiiiiiiiiii..nk jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



ouh aku jatuh cintan ngan color ni..... eh kt mana nk dapat belon yg ada nombor tu yeah..roger2la kat aku yeah..hihihihi


soccer theme..wahhhhhh very the nice laa....geram betol!!


camping theme... ni relaks sikit kan..tapi suka cupcakes tu la....


ok cukup2 tak mo lebeh2... kang lagi geram korang tgk kan..hehehehe

ok nanti kita citer pasal kek pulak yer............. hihihi


4 comments:

micky eyqa said...

akk try tengok cntah eyqa punye k

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/tutorial-cara-letak-scroll-box-dekat.html

e.l.i.z.@ said...

wallamakkkk semua best...sediakn duit je, semua jalan ;)

Sricahaya said...

semua cantik...mesti tgh sibuk bt persediaan ni..jarang update..hhehe

sarasofia said...

salams.. blogwalking.. nice info.. i loike the camping theme.. cuma kalo dah camping theme mesti ada games yg involve the kids 2 xplore smthg kan.. urm such a gud ideas..

LOVELY AWARD FROM FRIENDS