PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Monday, January 24, 2011

Happy 11 month Sons


Time flies so fast..... my twin Arman n Aryan already 11month..... tik tok tik tok counting days la now until their first birthday...tak sabar la nk celebrate...hehehe... mummy lak berdebar2 ni hah..... hihihi

skg ni Arman n Aryan dah bijak..dah faham macam2....kita suruh duduk dia duduk...kita panggil, dia datang..suruh tepuk tgn..dia tepuk...sebut bird dia tgk atas...hehe..so sweet.... bahagia sungguh hati seorang ibu kan bila tgk perkembangan anak.... tapi tapi tapi mereka tak pandai jalan pun lagi..baru je berlatih setapak dua....... hehe

mmg la aku akui sgt5X penat jaga mereka.... hilang letih sorang..letih lagi kt sorang pulak.... nasib baik ada hubby yg membantu... kalo tak mak pengsannnnnnnnnnnnn nok.... dah macam lipas kudung pun ada duk kejar mereka kt dalam rumah tu.....

kawan2 kalu nk tau anak aku tak merangkak macam baby lain..dia orang merangkak macam hantu ju onn tu..tau tak....hahaah.... kadang2 pakai sebelah kaki je..tu yg laju yg amat tu...... pernah la 2 3 kali terbabas ke bilik air :P

anyway skg ni aku mmg happy sgt2 ada anak ni..orang kata makin besar makin nk buat keja sdr... tapi mereka tidak..kejap2 datang kt kita nk peluk la nk cium la..so sweetttt ( ouh jgn muntah darah ye baca ayat tersebut...hahaha) n i am proud to be a mother of my twin son!! hihihi....

To Arman n Aryan mummy harap kamu berdua jadi anak yg baik..saling sayang menyayang satu sama lain..ingat la pesan ni hingga akhir hayat..jgn sesekali kamu bergaduh atau berjauhan antara satu sama lain... n ingatla pengorbanan yg telah mummy n abah lakukan tuk besarkan kamu berdua yer... muga jagi hambah ALLAH yg taat..anak yg soleh dah juga menjadi seorang yg berjaya dia dunia dan akhirat.....

Mummy n Abah love you alwayss................. muahhhhhhhhhhhhhhhh

arman n aryan suka main keta ni.. dah habis main dia orang akan " repair" balik... tau tak..hahaha...kereta tu dia orang terbalikkan lepas tu main pusing2 roda dia.... hihihi

arman n aryan suka mandi gak..mmg "hantu" air..susah tauu nk keluarkan dia orang dari bilik air lepas mandi..mmg melalak....... haishhh pantang dgr bunyik air laju je melangkah depan pintu tuh.... hihihi
( nanti nk beli kolam plastik yg besar senang depa nk lompat2 dalam tu..hihi )



7 comments:

Ayuni said...

diorg nk adik br, hikhik...

KINA said...

oh tidakk...hauhauua tgu la sis...tgu derang besar sikit dulu

Elly & Emmy said...

cepat jer masa berlalukan.. makin enshem dan bijak diorang ni..

Sricahaya said...

dah nak sethn dah dia yer..
bln depan leh la smbt bezday..:)

KINA said...

tu la dia cepat betol dah nk setahun dah... hihihi....

Huszaini said...

mama! adik baru! mama! adik baru! pompuan pula! keekekke.. kata kembar kepada mama mereka! hehehe

micky eyqa said...

akk, nie tutorial yang akk tnye tue
http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/tutorial-cara-letak-scroll-box-dekat.html

LOVELY AWARD FROM FRIENDS