PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, January 5, 2011

Search keywords yg paling jijik..eeeeeeeee yaaaakkkkkkkkk




kejam n jijik tak search keyword blog aku ni........... eeeeeeeeeeeeeeee
sapa la taip gini yerrr... nk cari babi paling mahal
nk buat apa tu agaknya.................nk hidang kt maharaja ker........ kakaakakak

dah sah sah mmg tak der kt blog aku ni kisah BABI ni..........
adoiiiiiiiiiiiiiiiiiii laaa...
setahu aku..aku ada entry kereta termahal jerk...... babi babi ni tak der..... kkakaakakakak
tau la cik google ni kalau kita taip kadang2 merapu2 je benda keluar................


apa2pun layan jelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :P :P

5 comments:

Huszaini said...

hehehe.. ini pun ada ke... sabo jelah..

Adem and Cats said...

sabar2..
hehehehe


www.ademncat.co.cc-adem n cats

rinie din said...

tu yang tersesat tu kot

ida said...

macam2 yer.
Kina, kita tag u

http://ida-homelicious.blogspot.com/2011/01/tag-awardhehehehhappynya.html

||aLeaSaRa|| said...

hye yuhuu!kina camner nk cari under nama blog kite ye...nak type kat ner..huh takut jugak kuar bkbn2

LOVELY AWARD FROM FRIENDS