PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, February 9, 2011

Birthday Preparation : PART 1



Hai semua... huhuhuhu lamanya la daku tak menulis kt blog ni kan..hehehe bukan apa...duk sibuk ngan kerja ..melayan kawan Group Ha kt FB tu ... lagi sibuk nk uruskan majlis anak ni hah..sana sini aku google tau..hahaha....

ok ok nk citer sikit la pasal birthday party Arman n Aryan ni... so excited laa...tapi at the same time risau jugak...moga2 semuanya berjalan lancar..... mgu ni aku dah start dah invite semua kawan2, sedara mara bukan apa setlekan awal2 senang sikit supaya nanti last minit kita boleh relax kan kan kan....

ok jom kita tgk invitation kad mereka..


kalau tgk pada kad ni theme bday party twin ialah merah + hitam [ upin + ipin ] .kad ni di reka oleh kawan aku Eyna..hihi........ terima kasih la eyna sbb buatkan kad ni FREE tuk aku yeah..jasamu ku kenang hingga akhir hayat.... wakakakaka... ye btol la percayala...sbb aku yakin la aku tak der masa nk wat semua2 ni plus aku tak dak idea sgt la..huhuhuh...

** haritu aku ckp nk sambung part kek kan..takpe2 nanti aku wat entry khas tuk kek aku pulak yer** hihi



7 comments:

Daniela said...

comei la kad tu =)

honey said...

kjap jew dh setahun yeee.

Sricahaya said...

mesti meriah nantikan..

eyna said...

most welcome.....tuk dak kembar tu gak....bukan main lg preparation ko....ni baru bday wei...sok nk kawen lg hebat....wakakakakaka

Huszaini said...

Waa! tak lama dah nak birthday kembar nih!! Happy becoming besday! hehehe

KINA said...

tq daniela :)

honey : yela sejak bila ada blog ni..ekekeke

sricahaya : hehe buat kecil2an sahaja

eyna : thanks a lot watkan kad ni..hehehe.......

huszaini : yela nk setahun dah kikiki

CTROZAIM@H said...

amboi kak...ngeeeee

singgah sini dgn link baru...kekekekke

http://ctrozaimah.blogspot.com

LOVELY AWARD FROM FRIENDS