PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Wednesday, April 14, 2010

HA FRENZ VISIT MY WIWIN...


Lalalalalalala hari sabtu bersamaan 10April harituh wiwin tu telah di kunjungi oleh kawan2 dari forem HA... wah sungguh gamat sekali la suasana pada harituh.... tak sangka ramai yang datang .... so happy.... Antara kawan2 yang hadir..noy,kecik,wahida,yanna,intan,fara,ju (ditemani member dia) ,kak maz,azza n plg tak sangka kak zila pun datang bersama hubby n haziq... baru first time tgk haziq secara live..mmg perang la rambut dia tuh..hihihihihi... tak lupa gak icha n syura... mmg comel lote budak tecik 2 orang ni...syura ngan peha ayam goreng..n icha ngan pipi telur pindang..alahaiiiiiiiiiii... tak lupa jugak anak kawan ju..aduiyai masa nk balik siap salam cium pipi kiri kanan 3 kali ala2 makcik2 bertemu kawan2...hahaha...so cute

wiwin dapat hadiah menan n a few angpow that day.. tak lupa jugak pam susu yg ku dpt masa kt spital lagi :-) tq all

Menu on that day MEE GORENG + KUEY TIOW GORENG... tp mak aku tny asal kuey tiow bnyk lebey...hahaha...redha jela..memula mang ingat nk buat capati seperti yang di request oleh PUAN NOY,,, tp pagi2 mak aku sibuk skit la,,x sempat nk sediakn...tapi kalau nk rasa gak insyaALLAH raya nanti mai la ke rumah pondok ku lagi yerk,,,

n to my hubby yang layan my frendzz hubby thank you..lau tak der dia..susah gak ku nk layan..maklumla tetamu kena la layan kan..hiihihhi

n to my mummy sbb tolong masakkan mee ngan sedap nya hingga mr hubby semua makan bertambah2..hahahaha

Ini antara pict2 yang sempat di snap oleh kengkawan...

3 comments:

mrS sHaq said...

kina.. aku ingat mak ko wat dua2 mee.. tu yg aku taruk mee jer mula2.. rupanya2 ada kuey tiaw gak.. kekeke.. pape pun say thanks to mak ko ek sbb menyediakan kami2 nie makanan... sib baik ada.. aku bfast ngan roti jer tau ari tu.. sbb bgn lambat.. kekekekek

Rizziela said...

lepas ni boleh jumpa lagi kina...tunggu wiwin besar sikit

noorcahaya said...

very kecik lah gambar..

LOVELY AWARD FROM FRIENDS