PLEASE CLICK HERE DEAR FOLLOWER :)

Tuesday, March 1, 2011

everything going smootth - wiwin birthday party


alhamdulillah selesai sudah birthday party twin yg pertama..... first of all nk ucap thanks pada semau yg sudi hadir... masa mula2 majlis start mmg tak ramai sgt..tapi bila dah nk pukul 3 baru la lagi ramai orang datang..hehehe..... alhamdulillah makanan cukup..hahaah tu la aku paling takot kalo makan tak cukup..tapi alhamdulillah siap orang tapau2 bawak balik..sedekah kt surau sikit... huhuhu sapa balik awal rugila tak dapat nk tapaukan..hehehehehe... malam tu mmg aku rasa macam nk patah la badan2 ni...letih yg amat smpi tak larat nk bgn pun...yela duk berdiri je layan orang ke sana ke mari... huhuhu sgt penat.... so malam tu decide tak balik rumah just tido rumah mak jer...

hehe mmg ramai yg dah tak sabar nk tgu picta besday party tu...tapi tgu la dulu yeah....... photog siap dulu...hehehe..............

tak pun aku kasi la tgk satu je picta yeah...buat jamu2 mata..hahaah....



psttttt twin dapat banyak hadiah tau..angpau pun bnyk jugak alhamdulillah tapi tapi tapi duit tu hilang tau masa hari pertama tu..so worried kesian arman n aryan duit mereka hilang..tapi tak lama lepas tu jumpa gak tau tak letak kt mana ..kt dalam songkok atok dia..hahahahaah..sib baik jumpa....lepas tu cepat2 pi masukkan lam ASD takot hilang lagik....

nanti next episode kita tgk hadiah yg twin dapat yeah...ada BMW car you....hehehe



6 comments:

:: noremy bte rahmat :: said...

besarnyer kain rentang...

pa pe pun,hepy bzday 4 ur twin boys..

p/s:nak aura kembar gak..(^_^)

KINA said...

noremy : hehe tu wat sendiri je last2 minit...ekekekek.... nk anak kembar gak kena usaha lebey seket..hahaha...

:: noremy bte rahmat :: said...

rajinnyer wat kain rentang sendiri?

usaha lebih?hahahaha..ada tips nak share tak?

(^_^)

Firdani said...

tak jemput pun!!

happy best twin yg comel^^

KINA said...

uhukkk budak tak mo jemput tapi serius lupa..sebelum majils mmg busy yg amat..huhuuh sorry firdani.. nk jumpa twin jom la :D

Nasuha Salleh said...

happy belated birthday utk twins!

='D

LOVELY AWARD FROM FRIENDS